Parterapi – rejsen til et godt parliv

Parterapi hjælper jer at genopbygge tilliden.

Ingen anden relation er så ambitiøs som parforholdet, og der er noget helt særligt på spil i et kærlighedsforhold. Vores biologi er gearet til langvarige relationer – det giver mening og tryghed i livet.
Par søger ofte hjælp i form af parterapi undervejs i parlivet – også før, under og efter et eventuelt brud.

De fleste par, som søger parterapi, har en interesse i, at forholdet skal forsætte. Parret kan have en bevidst eller ubevidst interesse i at bevare kærligheden, mange har ikke fokus på eller overser, at tilliden skal vokse med i forholdet. Når tilliden vokser, vokser kærligheden, og derigennem hjælper parterapi med at genopbygge tilliden.

Kriser i parforholdet

En krise i parforholdet kan opstå, når den ene part svigter forventningen hos den anden ved ikke at være til rådighed med omsorg og støtte i øjeblikke med f.eks. stress eller sorg. Denne skadende begivenhed kan definere forholdet som usikkert og fastholde relationen i dødvande.

For de par der kommer i parterapi, og som får fat på arbejdet med at løse disse tilknytningsskader, er der stor mulighed for at genoprette en tryg og sikker fornemmelse i den følelsesmæssige tilknytning.

Et parforhold eller partnerskab er et løfte om at blive i en udviklende proces, et forhold der er under konstant og vedvarende udvikling.

Hvordan virker parterapi?

Jeg kan hjælpe jer med at synliggøre de negative og positive mønstre i jeres forhold. Når I ser og anerkender mønstrene, vil jeg hjælpe jeg jer til at begynde at bryde det negative og derefter bygge grundfundamentet for jeres kærlighed stærkere.

Min teoretiske baggrund og min erfaring er jeres forsikring for, at terapien bevæger sig i en tryg og givtig retning for jer.

 

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Det vi taler om og det der foregår i parterapien, kommer ikke videre. Jeg har tavshedspligt.

Jeg overholder de etiske regler fastsat af  Dansk Psykoterapeutforening som jeg også er medlem af. Det betyder at jeg modtager supervision.

Du kan læse  Etikregler for medlemmer af Dansk Psykoterapeutforening her